Публикуваме поздравителния адрес от кмета Иван Гавалюгов по повод откриването на новата учебна 2020/2021 година:


УВАЖАЕМИ УЧИТЕЛИ, СКЪПИ УЧЕНИЦИ,


Приемете моите сърдечни поздравления по повод откриването на новата учебна 2020/2021 година! Безспорно посрещаме първия учебен ден по-различно от всеки друг досега. Този факт обаче не трябва да влияе на ведрото настроение и тържествения дух, с който  пристъпвате прага на любимите класни стаи!


УВАЖАЕМИ УЧИТЕЛИ,


Много са предизвикателствата, които срещнахте и преодоляхте през изминалата учебна година. Поздравявам Ви за упорития труд и положените усилия! Благодарение на тях, нашите деца продължиха да получават ценни знания не само по учебните предмети, но и в живота! Всички Вие сте достоен пример за подражание! Вярвам, че най-сериозните изпитания в професионален и личен план са останали в миналото. Пожелавам Ви настоящата учебна година да бъде ползотворна и успешна! 


СКЪПИ УЧЕНИЦИ,


Младостта Ви дарява с нестихващ ентусиазъм за личностно развитие и  усвояване на нови знания! Съхранете го и бъдете упорити в следването на стремежите и мечтите си! Забавлявайте се, творете и откривайте красотата в заобикалящия Ви пъстър свят! 


МИЛИ ПЪРВОКЛАСНИЦИ,


 15-ти септември е най-вълнуващ и тържествен за Вас и Вашите родители! Днес прекрачвате прага на бъдещия си втори дом! Тук ще получите много знания и ще срещнете нови приятели, с които да споделяте интересните учебни часове и веселите междучасия! Бъдете трудолюбиви и любознателни!


Желая на всички Вас крепко здраве и радостни дни! Нека добрината, щастието и успехите Ви съпътстват по безкрайния път на учението!   


ИВАН ГАВАЛЮГОВ, Кмет на община Ботевград   


15.09.2020 г.