Утре - събота, 28 август от 18.00 ч. в среща от петия кръг на Югозападната трета лига Балкан ще бъде домакин на ОФК Костинброд. След първите четири мача Балкан е с пълен актив от точки - 12, след 4 последователни победи.


През седмицата старши треньорът на Балкан Иван Редовски, който е и президент на ФК Балкан 1929, даде интервю за сайта sportal.bg. Ето какво каза той.


„Отборът ни с обиграва вече няколко години. Някои футболисти са шести сезон при нас, други започват четвърти. Запазихме състава от миналия сезон, напусна само един играч. На мястото му взехме Николай Цветков – Демона. Климатът в колектива е отличен. С момчетата взаимно се познаваме много добре.


 Финансово сме обезпечени и всичко се изплаща, общинското ръководство ни подкрепя. Няма поставена цел за конкретно класиране. Всички тези предпоставки ни карат да мислим само за футбол.

Постигнатите резултати до момента не ни главозамайват. Знаем силите си. Наясно сме, че първенството тепърва започна и съперниците са много силни. Тепърва ще е трудно, но Балкан винаги играе за победа. Искаме чрез добрите резултати да радваме феновете и да привлечаме повече деца във футбола“.


Ще припомним, че входът да утрешната среща е свободен.