Капитанът на националния ни отбор Димитър Бербатов не скри радостта си, след като наказа на два пъти отбора на Селтик. Манчестър Юнайтед победиха "детелините" с класическото 3:0 в мач от Група "Е" на Шампионската лига. Берба заби първите две попадения в срещата, а Руни добави още едно. Бербатов вкара два гола срещу Олборг и един от водещите голмайстори с четири попадения.

"Чувството да вкарваш на нашия стадион "Олд Трафорд" е неописуемо, особено когато става въпрос за мач от Шампионската лига. Не приемам определенията, че съм се превърнал в герой на мача, просто си свърших работата. Много съм щастлив от факта, че направихме толкова силен мач. Сега и нашите привърженици са щастливи. Когато бях сменен през второто полувреме и бурно аплодиран от толкова много хора направо ме побиха тръпки. С Руни и Роналдо сме на път да създадем отлично трио в нападение и тепърва много отбори ще се убедят в това", каза за официалния сайт щастливия Бербатов след мача.

Запитан дали е имало засади при неговите голове той отговори: "Няма как да преценя отвътре. Играем доста бърз футбол и ситуациите се сменят за секунди. След като съдията е преценил, че засада няма, значи наистина е така. Нека не се бъркаме в работата на реферите, трябва да отпразнуваме успеха", завърши Бербатов видимо доволен от свършената работа.

"Двоен скоч за Бербатов", рише изданието Дейли Стар по повод двата гола на българина, като намекна, че и двете попадения са били със съмнения за засада.