При трайно нарастваща подкрепа за “Демократична България” (по данни от проучванията на водещите социологически агенции), в последния месец лицата на обединението проведоха стотици срещи с хората в цяла България и нашите съграждани зад граница. Кампанията на “Демократична България” за пореден път се отличи с отношението към избирателите и премина лице в лице с тях.


Бившият правосъден министър на България Надежда Йорданова и водачът в София област Антоанета Цонева ще закрият своите кампании в Ботевград на 29 септември (четвъртък) от 16:00 часа на „Демократично кафене“, изнесено до Часовниковата кула. 


“Оставили сме популизма на популистите. Срещаме хората и проблемите им лице в лице. Наричаме нещата с истинските им имена, защото е време българите да получат управление със смелост, отговорност, последователност и здрав разум.”


Кафенето ще бъде разположено до кулата от 10:00 сутринта и кандидатите на „Демократична България“ отправят покана към гражданите и гостите на Ботевград да се отбият за по чаша хубаво кафе или чай и разговор за това, което предстои след изборите.


Купуването и продаването на гласове е престъпление!