Футболен бос, подозиран от ДАНС, че движи тотомафията у нас е разследван за побоя над президента на Марек Йордан Андреев. Той бе размазан с шутове и юмруци в столичния квартал "Овча купел" в понеделник.

Версията на разследващите е, че Данчо Елечето е забавил свои дългове още от миналия шампионат, когато е нагласил няколко мача на Марек, от които е изкарал над 350 000 долара. Андреев трябвало да си плати данъка на въпросния негов колега, но се бавел с парите, напук на парадирания финансов просперитет. От известно време Елечето не спирал да се хвали, че е човекът на братя Галеви в София, особено след като подкара лъскавото Бентли.

Според запознати това е и причината чакащите пари от Андреев хора да не му потърсят сметка. Напоследък обаче Галевите имат сериозни проблеми с властта, покрай които станало ясно, че шефът на Марек ги използва само за параван. Доказателство, че става дума за дълг според следователите е и мълчанието на Андреев, който отказвал да повдигне оплакване за побоя. "Явно са го набили и са му дали срок да се издължи", смятат ченгетата.