Бойко Миленков, треньор на Берое: Чак такава разлика не очаквах. Очаквах да има някакъв спад, това ни бе четвърти мач за десет дни, в предишните три постигнахме победи. Със сигурност не очаквах такъв разгром, разликата не е реална. Просто Балкан бяха доста агресивни в защита. Ние говорихме за това, но просто нямаме възможност да тренираме по този мачин в момента. Отборите, с които играхме, не пазят толкова агресивно. Надиграха ни изцяло. Балкан първото полувреме игра с лош процент стрелба, ние не се възползвахме от това. Допуснахме елементарни грешки. Те ни наказаха с 37 точки от бърза атака - даже с малко сме паднали. Заради предстоящия мач с Рилски спортист реших да спестя Дариус Хол, когато видях, че разликата отива над двайсет точки. . Той игра само 22 минути, досега играеше по 40. Андреевич е на две тренировки, но смятам, че той ще ни помогне много със своя опит. Не си правим никакви сметки за класирането.


Дарин Иванов, Берое: Тежка загуба. Определено не очаквахме такъв резултат, дойдохме с друга нагласа. Но сами виждате, че сме само седем души, това ни е четвърти мач за десет дни и не можахме да издържим на темпото на Балкан, които в този мач бяха много агресивни. Мисля, че това не е реалната разлика между двата отбора. Не игра и новото ни попълнение, което имаше проблем с документите. Надявам се за другия мач да е готов. Освен това влязохме в залата директно от автобуса, пътувахме три часа и половина, и може би това бе една от причините да бъдем разконцентрирани. Що се отнася до следващия ни мач с Рилски спортист, мисля, че няма да им е лесно в Стара Загора. Излизаме за победа.


Петър Златанович  треньор на Балкан: Реално не очаквах толкова категорична победа. Просто казах на момчетата в съблекалнята, че към всеки един мач тябва да се подходи сериозно.. И че специално на тези мачове трябва да покажеш, че си професионалист.  Имаше желание, най-вече у младите играчи, особено през първото полувреме, когато направихме добра защита и няколко контраатаки. Това беше една от задачите ни - да реагираме колкото е възможно по-бързо след техните атаки. Що се отнавя до контузиите - рални ни мъчат доста, нямаме десет играчи за тренировка.  Очаквам в следващите няколко дни Захариев да се възстанови. Контузията на Годфри е доста по-сериозна, има възможност да не играе до края на сезона.


Димитър Маринчешки, Балкан: Радвам се, че съм тук и че отборът върви добре до момента и победжава. Не очаквах толкова изразителна победа, тъй като в последните мачове Берое играе добре, но вероятно днес може би е имало умора при тях. Вече изиграх втори мач с Балкан и мисля, че взаимодействито с новите ми съотборници се върви добре. Ще работим още по-здраво и се надявам да сме още по-добри в бъдеще. Благодаря на публиката, че изпълни залата и че ни подкрепя както винаги.