Андреа Марушич, треньор на Берое: Причината за нашата загуба е много проста. Но първо искам да поздравя отбора на Балкан. Те наистина играха добър баскетбол, имат нов треньор, показаха добра енергия, желая им всичко добро по-нататък. . Ние загубихме двама американски играчи - Седариан Рейнс и Карлос Пепин, който има контузия в крака, Рейнс също. Реелността е такава, че не можахме да се противопоставим. За нас стремежът към първата шестица приключи със загубата у дома от Черно море.


Георги Герганов, Балкан: Подходихме отговорно още от първата минута на мача. Както видяхте, те имаха кадрови проблеми - Пепин и Рейнс не можаха да вземат участие и това също допринесе за голямата разлика. Гледаме с всеки нам да надграждаме нашата игра, защото идват по-важни мачове - в битката за четвъртото място и след това за купа България.


Кристиян Дялов: Изключително съм доволен, че направих дебют с мъжкия тим на Балкан.  Не играх много, но направих това, което мога. За повече време при мъжете е необходим още много труд и сериозни тренировки.


Васил Христов, помощник треньор на Балкан: Доволни сме, че успяхме да направим един добър мач.  Те имаха своите проблеми и ние се възползвахме от това. Имахме по-дълга ротация и агресията в играта нви помогна мачът да бъде лесен. Те, въпреки че не са в пълен състав, никак не са отбор за подценяване., победиха Миньор в този състав с 15 разлика, но ние направихме така, че мачът да изглежда лесен. Доволни сме от това, че всички момчета разпределиха минутите и взеха участие. Така че добра вечер за нас. При всички положения се стремим към четвъртото място, излизаме за победа във всеки един двубой.  При всички положения трябва да изграждаме нашия манталитет на победители.