С участието на 8 отбора днес на игрището на Герена се проведе поредното издание на турнира в памет на една от легендите на ботевградския футбол - Васил Редовски.


Малките футболисти - родени до 2010 година, показаха много желание в представянето си. Емоциите не бяха охладени дори и от падналия първоаприлски дъжд в последния час на турнира, когато се играеха финалните мачове.


Победител в турнира стана отборът на Локомотив Мездра, който победи всичките си съперници. Наа финала той отново се наложи над тима на Правец, който бе победил в предварителната група.


На полуфинала отборът на Правец спечели срещу Балкан след изпълнение на дузпи, в редовното време резултатът бе 1-1.  Дузпи бяха необходими за определяне на победителя за третото място. За него се срещнаха ботевградските Балкан и Козаро. Малките балканци първи вкараха гол, но към края на мача Козаро изравни 1-1. При дузпите по-точни бяха момчетата на Балкан.


Имаше възпоменателни награди и грамоти за момчетата от всички участващи осем отбора. Част от призьорите бяха наградени от кмета на Ботевград Иван Гавалюгов и от общинския съветник Тихомир Найденов.


За най-добър играч бе обявен Петко Иванов от Балкан. Съотборникът му Николай Динов взе приза за най-полезен състезател. За най-добър вратар бе обявен Никола Георгиев от Козаро. А голмайстор на турнира стана внукът на Васил Редовски, който носи неговите три имена - Васил Иванов Редовски.