Легендарният английски мениджър сър Боби Робсън заяви в интервю за "Мейл он Съндей", че българският нападател на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов засега не оправдава хвърлените за него от "червените дяволи" 31 милиона паунда през лятото.

"Парите ще са дадени правилно тогава, когато Ман Юнайтед отново излезе на върха в класирането и спечели трета поредна титла. Срещу Арсенал вчера българинът бе изтеглен по-назад и не успя да получи много възможности за гол. Обзалагам се, че това е било идеално за домакините. Бербатов има проблем и той е, че за девет шампионатни мача има едва един гол за Юнайтед", сподели вижданията си Сър Боси.

"За мен българският национал не е това, което беше в Тотнъм, когато ни караше да трептим с действията си. Да, той показва отлична игра понякога, както когато направи онзи феноменален финт и подаде на Роналдо за гола срещу Уест Хем, но този, който носи деветката в Ман Юнайтед, трябва преди всичко да бележи попадения", каза още бившият наставник на Ипсуич, Англия, ПСВ Айндховен, Порто, Барселона и Нюкасъл.