Кметът на Община Етрополе инж. Владимир Александров проведе работна среща с Министъра на младежта и спорта г-н Димитър Илиев, с Министъра на образованието и науката г-н Галин Цоков, с президента на Българска федерация по волейбол г-н Любомир Ганев и с г-н Христо Стоичков. Г-н Александров запозна присъстващите с проблемите, с които се сблъсква относно спорта и образованието и изрази желанието си за тяхното развитие. Г-н Христо Стоичков изказа намерението си да работи в партньорство с Община Етрополе и да помага за развитието на футболната детско-юношеска школа в града. Г-н Илиев обеща пълна подкрепа от страна на Министерство на младежта и спорта.


От своя страна г-н Любомир Ганев изрази високата си оценка към мъжкия волейболен отбор на гр. Етрополе и заяви, че волейболистите имат реален шанс да се превърнат в един от най-добрите отбори в страната.


Министърът на образованието и науката г-н Галин Цоков поздрави кмета на Община Етрополе инж. Владимир Александров за добре поддържания и съвременен училищен плувен басейн към СУ „Христо Ясенов“.


Източник: Общината