Вчера, веднага след пресконференцията на Росен Барчовски, спортният директор на ЦСКА Бранислав Прелевич обяви,  че клубът не дължи нито една заплата на бившия старши треньор. Барчовски реагира и изпрати специално изявление до медиите във връзка с изявлението на Прелевич от вчера, че ЦСКА не му дължи нищо. Ето дословно думите му:

“Преди да изляза на пресконференция, аз се посъветвах с моите адвокати, стоя зад думите си и гарантирам, че всичко казано е истина. Призовавам г-н Прелевич да представи ведомост за моите заплати за 2008-а година пред федерацията или в редакцията на която и да е медия. Ако не го направи, то това ще означава, че е изрекъл публично поредната лъжа”, се казва в призива на Барчовски към Прелевич.
 
Барчовски подробно разказа вчера за случилото се в ЦСКА от началото на сезон 2007/08, за скандалите с конкретни играчи, които бяха принудени да напуснат, тъй като не бяха получавали заплата от доста месеци. За самия него той казва, че не е получавал заплата и осигуровки от месец февруари досега.
 
Прелевич пристигна в България в началото на март тази година и тогава стартираха всичките проблеми в ЦСКА. Преди него като че ли гъркът-собственик на клуба нямаше тази смелост и всичко що годе вървеше нормално.