Треньорът на мъжкия футболен отбор на Балкан, който е и президент на клуба, отбеляза гол в 85-та минута и донесе равенството на своя тим в мача с втория отбор на Славия.  Бившият голмайстор се възползва от добро центриране и забоде мощно топката с глава в мрежата на съперника.


Редовски влезе в игра в 61-та минута, за да повиши ударната мощ на Балкан, който в този мач имаше сериозни кадрови проблеми и не играха някои основни футболисти.. Четири минути след влизането му обаче младите слависти вкараха гол след мелле и поведоха с 1-0.


В 79-та минута Иван Редовски нанесе първия си удар към вратата на Славия, но топката профуча над гредата. Малко по-късно обаче бе точен за 1-1. А в даденото от рефера продължение Ники Миков можеше да донесе и победата на Балкан, но и неговият удар с глава мина малко над гредата.


Мачът на Герена бе изгледан от лидера на Бакан Павел Петков, който миналия кръг получи тежка контузия при гостуването на Пирин Разлог. В понеделник той ще премине през ядрено-магнитен резонанс.


Във временното класиране Балкан е на 11-то място с 14 точки, колкото има и Ботев Ихтиман.


В следващия 12 кръг, който е на 5 октомври, Балкан е гост на ЦСКА III.