Ръководството на Левски в лицето на спортно - техническия директор Даниел Боримиров е предупредило БФС да внимават много когато решават дали Миньор - Левски да се играе в Перник. Според хора от централата сините в прав текст са предупредили футболния съюз, че няма да стъпят на "картофената нива" в Перник, ако се даде лиценз по втория начин. "Готови сме да играем с Миньор в Перник, но на хубав терен и при нормална обстановка. Тези две неща на този етап не са изпълнени. За това хората, от които зависи лицензирането, да внимават много когато вземат решението. Писна ни от подобията на футболни игрища и картофени ниви при визитите ни из България", заявили от синия клуб.

Както е известно ръководството и общината в Перник правят всичко възможно, за да пригодят съоръжението в приличен вид, но въпреки усилията, много неща все още не са в ред. Едното, от които е самият терен. Преди време от лицензионната комисия към БФС са препоръчали на перничани да сменят изцяло тревното покритие, но от Общината, която се ангажира пряко с терена, категорично отказали и към този момент са подменени само част от чимовете на най-засегнатите места.

Окончателното решение къде ще се играе очаквания с огромен интерес мач между Миньор и Левски, ще бъде взето в четвъртък.