Вижте мобилна версия на Botevgrad.COM
Информация за потребителя - Vidin_FB
Потребителско име:Vidin_FB
Име:Господин Vidin Velchev
Статус:потребител / активен
Възраст:142 години
Регистриран на:06.11.11, 14:13 (преди 9 години)
Брой коментари в Новини:519
Последна промяна:01.01.16, 22:58 (преди 5 години)


Последните коментари в новини:


Показахме характер, какъвто в предни мачове не сме. Визирам моменти, когато от 15-тина точки преднина за нас разликата бързо намалява до 4-5, такава силна серия е най-големия импулс за играчите, както и за публиката (и ние сме го изпитвали многократно). И точно тогава е най-трудно за отбора, който е изпуснал тези 10-тина точки преднина. Това се случи на 2-3 пъти през този мач но всичките пъти успявахме да си върнем двуцифрената точкова преднина. Това говори за силен характер, и от треньор, и от играчи. Поне на мен това ми направи впечатление.

Втория мач е променен за събота, 15:30 в зала Универсиада.

Това е правилно решение. Не искам да злорадствам срещу Лукойл, просто залата в Правец не става за финална серия, особено пък за пети мач.

До колкото разбирам, ако финала е срещу Рилски Спортист - ще домакинстват в Ботевград. Ако финала е срещу Балкан - ще домакинстват в Панагюрище.

Може би е имало правописна грешка, която е поправена, защото когато прочетох новината за пръв път и аз прочетох роден през 1998 година и си викам... WOW! 88 набор вече е друго нещо, по-приемливо е.

Нека не правим оценка на треньорите преди да сме ги видяли в действие, успех!

Vidin_FB, 25.02.2016, 23:05:39 (преди 5 години)
Спорт / Отворено писмо на играчите на Балкан
НЕ съм много съгласен с теб. Много пъти след загуба сме аплодирали и то искрено играчите. Въпроса не е в загубата от Берое, а от играта, настроението и отношението към мача.