Вижте мобилна версия на Botevgrad.COM
Информация за потребителя - Vidin_FB
Потребителско име:Vidin_FB
Име:Господин Vidin Velchev
Статус:потребител / активен
Възраст:142 години
Регистриран на:06.11.11, 14:13 (преди 9 години)
Брой коментари в Новини:519
Последна промяна:01.01.16, 22:58 (преди 5 години)


Последните коментари в новини:


Не споря, че бюджета е такъв, и не е малък - но това не е бюджет, с който да се очаква отбора да е шампион. Бюджета на Лукойл е с пъти по-голям, сигурен съм и заплатите на играчите, това имах предвид: с оглед на бюджета на Балкан и този на Лукойл нормално е да завършим след тях.

Защо бе, №15. Съвсем реално гледаме на нещата. С оглед бюджет, сътресенията в клуба, контузиите във финалната серия... кое е реалното място? Според мен Лукойл бяха най-добри през целия сезон, Балкан с една дължина по-назад и Рилски Спортист трети, доста близо до Балкан.
Финалното класиране как беше... точно така.

Кажи сега ти, кое не е реално. Може би всички са очаквали Балкан да стане шампион ли? Обясни.
Много е лесно, криейки се зад "анонимен" да пишеш глупости, аргументирай се. Без аргумент изказването няма стойност.

ЧЕСТИТО !!!!!!!!

Браво, похвално!

№11 и №13. Защо да ни е срам? Вярно е, биха ни и то много сериозно, и защо да ни е срам? Когато губим у дома от Берое има защо да ни е срам, но когато губим от най-силния отбор в първенството, който е с класа над останалите, не виждам защо да ни е срам. Няма ги Бръкич и Стоян, което допринася за късата скамейка, и умората натежава особено при високите играчи. Малко спортно щастие в наша полза и мача става на кантар, малко спортно щастие в полза на Лукойл и отиваме на 30 точки разлика, независимо дали ни харесва или не - това са реалностите, те са много по-класен отбор и заслужено ни биха. Това, което могат да направят нашите е да излезат и да се раздадат максимално.... пък каквото стане. Те това и правят, за това ги аплодираме и се гордеем с тях.
И пак питам, трябва ли да ни е срам? Ако да, моля обяснете от какво.