Вижте мобилна версия на Botevgrad.COM
Информация за потребителя - Vidin_FB
Потребителско име:Vidin_FB
Име:Господин Vidin Velchev
Статус:потребител / активен
Възраст:142 години
Регистриран на:06.11.11, 14:13 (преди 9 години)
Брой коментари в Новини:519
Последна промяна:01.01.16, 22:58 (преди 5 години)


Последните коментари в новини:


№16 приемам забележката, още повече, че не е неволна. Винаги след като напиша коментар си го прочитам още веднъж за да поправя някои (тук не е "й"!) грешки или ако не ми харесва как звучи написаното.
Да напиша 'съдий' вместо 'съдии' не е неволна грешка, а демонстрация на правописна неграмотност, наистина си мислех, че се пише с "й". Признавам се за виновен! Когато човек е сбъркал (във всеки аспект) най-доброто, което може да направи е да си извади поука. Така че това ще ми бъде урок по българска граматика.

Съгласен съм с №9 и №11. Вярно е, че винаги когато загубим съдийте са ни виновни. В повечето случаи е плод на емоцията, в залата гледаме през зелени очила и всяко отсъждане срещу Балкан ни изглежда грешно, най-свирепите коментари тук срещу съдийте почти винаги са първите (докато не е утихнала емоцията).

№11 Съгласен съм, че отбора е по-зле от миналата година. По-слаб като отбор, не казвам по-слаби играчи.
Имайки предвид сътресенията в клуба около изборите (които продължиха доста време) няма как да не се отрази на играта. Освен това идва нов треньор на заварено положение, без възможност да пипа състава (картотекирането беше приключило), така че това е напълно нормално отбора да е по-слаб.

Това, което не може да се отрече е че се раздадоха на 100% - всички до един. Повече няма какво да искаме, може да се случи победа, може да се случи загуба с 30 точки... докато момчетата се раздават така на терена ще сме горди с тях, пък нека ни бият Лукойл с 3:0, щом могат няма лошо.

№10 защо да си създава врагове? Чий интерес застъпва с тази постъка?

Не се заяждам и не търся спорове, просто е редно да се аргументирате когато правите изказване (важи за всички коментари).

Не разбирам защо това решение ще има негативни реакции и коя е "другата" гледна точка. Сменянето на името на залата няма да източи пари от бюджета на общината, така че няма да е за сметка на някой друг проект. Моля тези, които пишат за другата, негативната страна да я споменат.
+ Един голям български спортист ще получи заслужено признание
- ..... ? (аз не виждам, кажете ми го)

№1 кажи спортист от Ботевград с повече постижения.
Аз подкрепям на 100% предложението. Това е залата, в която е минала неговата кариера, и Георги Христов заслужава да бъде кръстена на него.