Вижте мобилна версия на Botevgrad.COM
Информация за потребителя - goshko66
Потребителско име:goshko66
Име:Господин Гено Димитров
Статус:потребител / активен
Възраст:74 години
Регистриран на:15.09.15, 17:00 (преди 6 години)
Брой коментари в Новини:158
Последна промяна:15.09.15, 17:03 (преди 6 години)


Последните коментари в новини:


Доколкото зная, Националният съвет на БСП, включително и ИС на същата партия , пое насока към подмладяване на кадрите в ръководните органи. Структурата на БСП в града, следвайки тази директива, реши вместо Якимов - млад, с две висши образования човек, да постави 80-годишен ветеран. Да ви е жив и здрав. Имам кроткото чувство, че заради този гаф ли да го наречем или скандал, следващият път общински съветник ще стане само председателят на общинската структура. Ако дотогава БСП все още я има...

Иван Райчинов е поставен ,според мен умишлено (дано да не съм прав) , от В.Златева и вероятно Цветан Коцев - зам.председател на областното ръководство на БСП - на избираемото място 17/17 . Как така се случват три "случайни неща" в Б-д?! Защо не поставиха например Сулю или Пулю на мястото 17 като общински съветник и 17 - номерът на БСП в общината?! И защо старият-престарял болшевик - на 80 и кусур години не си подаде оставката , отчитайки тази "грешка", или пък не беше помолен от д-р Златева да сдаде мястото си на някой поне 30-35 г. по-млад от него, а остана на "поста"?

"Запазването на Районния съд не е самоцел, а трябва да бъде приоритет на всички жители на община Етрополе,тъй като постепенното унищожаване на институциите води до липса на държавност и нарушаване правата на гражданите” – се казва в становището на служители на РС-Етрополе. Ама вие наистина ли си вярвате, че закриването на РС-Етрополе ще срине държавността в България?! Не се безпокойте, доста хора преди вас работиха, и сега работят, държавността да я няма, та да си ръшкат необезпокоявани където и както си поискат. Та дори и полицаите показаха как от пазители на реда могат да се превърнат в негови ревностни рушители.

„Не се отчита обаче обстоятелството, че от Етрополе до Ботевград няма пряка автобусна линия, нито маршрутни такива и необходимо да бъдат правени връзки с автобусни линии от други градове. Основателен е въпросът дали е съобразно за снабдяване с едно свидетелство за съдимост,гражданин на община Етрополе да загуби цял ден за пътуване до Ботевград с обществен транспорт, защото не всеки притежава личен автомобил." Хайде, хайде, това ли е основната дейност на съда? Не виждате ли,че сте 8 хил. жители градче, та непрекъснато трябва да работи РС! Да не говорим,че тези РС и РП са институции, в които завършилите Юридическите факултети губят своята квалификация, а прокурорите по цял ден спрягат глагола "мотам се". А автобусната връзка Етрополе-Правец е добре уредена и оттам през 40 минути има автобуси за Ботевград. Така че няма да загубите цял ден за свидетелство за съдимост, стига онези "мъгли" от РС Б-д да не ви замотаят. Защото и те по нищо не се различават от вас. Падне ли им възможност, манкират като ластици.

А така де! Да смятаме,че на мястото на следващите двама отказали се съветници ще влезат двама учители по математика и тогава Светата Тройца ще оправи най-сетне слабата оценка на зрелостния изпит по математика на ОУ в общината и едва изкараната средна оценка по български език и литература. През това време трите директорки и единият директор на ОУ и гимназите (вкл. и професионалната такава) ще убеждават жителите на общината в позитивите на доброто старо време, когато кмет беше ГъГъ, а те търчаха да агитират,че без Гошко нямало да се съмне и петел нямало да изкукурига... И че мадам Лалчева никога няма да стане даскал в Академията на науките - Ботевград, именувана преди СПТУМ "В.Радински", където учеха и учат гениите от Врачеш, Новачене, Скравена и Севера.