Вижте мобилна версия на Botevgrad.COM
Информация за потребителя - goshko66
Потребителско име:goshko66
Име:Господин Гено Димитров
Статус:потребител / активен
Възраст:74 години
Регистриран на:15.09.15, 17:00 (преди 6 години)
Брой коментари в Новини:158
Последна промяна:15.09.15, 17:03 (преди 6 години)


Последните коментари в новини:


goshko66, 07.11.2015, 08:48:24 (преди 6 години)
Етрополе / Урок по родолюбие
А бе то и в Ботевград уроци по родолюбие изнасяше директорката на ОУ"Н.Вапцаров" Петя Кочкова - Петя КОЧ. Това не й попречи да бъде най-близкият сподвижник на бившия кмет, скандално известният Гошко Георгиев - и да тича с него на агитация из селата, обещавайки градът да изкарва парите чрез данъци и такси, а селяните да ги харчат. Да , ама кметът падна (не като при вас - Емил Димитров ви щури и направи разногледи вече трети мандат) и се очаква в скоро време Петя или да свие знамената, или да изпадне от сферата на образованието на града.

goshko66, 07.11.2015, 08:39:02 (преди 6 години)
Правец / Започна полицейска акция “Зима”
Чакай те бе, та нали вие трябваше денонощно да висите бузи в София - и вие да видите хора, и те да видят милиционери! Шестте синдикати ви зоват да свалите правителството на Падишах Боко и да съставите нов кабинет - на милиционерите и техните чантаджии! Едно време, в Римската империя, по-точно в последните години на съществуването й, легионерите са назначавали и сваляли императорите, а накрая им текнало в едната гънка на мозъка: Защо пък те да не стават императори? Ами, ставали са , и така за има няма стотина години империята престанала да съществува. Нещо подобно сега става и в РБ: първо се изредиха професорите, доцентите като Ванчо Костов , царчето, сетне Момата и накрая, демек сега - бодигардовете (телохранителите) на царя и Тато. Да, ама полицаите решиха те като най-умната част на нацията да командват парада. Засега, слава богу, командват Орлов мост , Филибето, Варна и Габрово. Ама ако решат да стават премиери и президенти - отиде конят в реката....

Същият Димитър Делчев в публикация от 23.05.2015: Всеки, който не подкрепи промените в Конституцията, саботира съдебната реформа. Това означава,че на минимум 2/3 от депутатите , които гласуваха с "не" новия ЗСВ, трябва да им бъде отнет имунитета и да бъдат изпратени на "събеседване" при гл.прокурор Цацаров. Само че и магистратската гилдия е против новия закон за съдебната власт,защото им орязва привилегиите - да вземем тогава да закрием съдебната система?

Вярно, че е необходима реформа. Затова ли вчера новоназначеният н-к на РПУ-Ботевград изприпка с подчинените си на протеста?! Да вземат да го закрият това РПУ и да минаваме на подчинение на това в Правец. То се видя ,че с този н-к и тези полицаи нищо не става: циганите крадат дърва на поразия, битови престъпления бол, та дори от София ни изпратиха жандармерия да се спре с атентатите.В деня на изборите търговията с гласове в града вървеше оживено, ама от полицията никого не видели да купува/продава гласове. Пеши обход на улиците на града няма, а пък те, хубавците от Ботевград отишли да протестират,че хем никаква работа не вършат, хем пък им режат привилегиите.

Не мога да ви разбера вас, етрополците: По време на първия мандат на Боко от Банкя ви управляваше ГЕРБ - при вас в лицето на Емо Димитров -Ротманса. Сетне след падането на ГЕРБ от власт ви управляваше БАСТА - пак Емо Ротманса. Сега на власт дойде генералът с образование от ВИФ Д.Димитров. Пръв в листата на генерала беше .. отново Ротманса. Вие от този легендарен Ротманс и кликата му не можете да се отървете. И от комарджиите.