Вижте мобилна версия на Botevgrad.COM
Информация за потребителя - goshko66
Потребителско име:goshko66
Име:Господин Гено Димитров
Статус:потребител / активен
Възраст:74 години
Регистриран на:15.09.15, 17:00 (преди 6 години)
Брой коментари в Новини:158
Последна промяна:15.09.15, 17:03 (преди 6 години)


Последните коментари в новини:


Доц.Кацаров, ставен хирург преди години, родом от „славния град навремето Етрополе”, написа преди 20-ина години книга, в която описа нрава и душата на етрополци и обясни коя е причината този голям и славен до преди един век град така да западне. Завист, простотия, селяния, нисък морал и склонност към продажба за пари. Тези избори потвърдиха това. Дано до следващите избори проумеете, че съдбата на етрополци зависи от самите вас. Както ботевградчани едва след 3-ия мандат на Гошко от Новачене се вдигнаха всички срещу него и го свалиха. Сега си кротувайте 4 г. и чакайте следващия тираж на изборите.

Разбирам и съчувствам на опита на гражданите на Етрополе да обяснят със селяните и циганите поредният неуспех да сменят управлението на групата на Емо Ротманса, която вече трети мандат мачка етрополци. Само че тези от селата заедно с прасетата, кравите и пилците да ги броиш, са малко над 2 хил.човека при население на Етрополе. над 8,5 хил. човека. Онези помаци от Галата не са повече от 200 човека. Излиза,че над 1500-2000 етрополци са си продали гласа срещу 2 кебапчета, едно кюфте и една бутилка бира. Така че не се оправдавайте, вие сте си виновни.

Хвала на възрастните и на младите хора от общината и най-вече на тези от града и Трудовец, че застанаха на страната на ГДБОП на изборите независимо от партийна окраска и допринесоха много за победата НА МЛАДИТЕ ХОРА. Впрочем девизът на изборите беше: "Долу Гошко, Петя Коч, Данчо Ментата, Дана Общата и тези около тях"! Цеки, Шопа, Владимиров и сие, сега да кажете нещо за Гошко и свитата му , дето сума ти ваши пари потрошиха да останат на власт? Не стана и дано това послужи като начало на процеса на проумяване, че кмет повече от 2 мандата не бива да остава. Каквото е направил за този период - направил, да идва следващият. А не да правим феодали като Гошко от Новачене.

Вие от ръководството на БСП в града да престанете да се хвалите, че сте изнесли борбата с Гошко кмета . Наистина, хвала им на Хр.Якимов и д-р Горгачева, че заедно с Гавалюгов водеха люта битка с Г.Г., но типично по бесепарски от областната структура смениха Якимов и Горгачева и на тяхно място поставиха И.Райчинов и К.Коцов от Литаково. Главната заслуга на Коцо беше, че СЛЕД изборите докара литаковската музика да свири на мегдана на Б-д, а Райчинов, горкият, и да искаше не можеше да помогне с нещо, защото е над 80-годишен.. Ако Циро и Златева смятат,че това е подмладяването на тази 124-годишна бабишкерница, много се лъжат.

И накрая: Гавалюгов трябва да „целува ръка” на трудовчани – веднаж за това,че те застанаха твърдо срещу Г.Г. и второ: че родът Цанови не си плю в лицето. Оттам И.Г. беше подкрепен с над 1000 гласа. Тинчев и Цанов, Филипов (разбирай и ГЕРБ) също бяха за каузата срещу кмета, а ГЕРБ има 6 съветници в ОбС. БСП и другите партии също спомогнаха за резкия обрат от 29% до 61%. На новия кмет и новата коалиция честито! Тепърва за тях започва сериозната и доста тежка работа, защото при тази ситуация власт трудно се взема, но още по-трудно се поддържа.