Вижте мобилна версия на Botevgrad.COM
Информация за потребителя - goshko66
Потребителско име:goshko66
Име:Господин Гено Димитров
Статус:потребител / активен
Възраст:74 години
Регистриран на:15.09.15, 17:00 (преди 6 години)
Брой коментари в Новини:158
Последна промяна:15.09.15, 17:03 (преди 6 години)


Последните коментари в новини:


Мисля, че като бивши и настоящи собственици и ръководители на Атлантис нет и жители на Ботевград лесно можете да пресметнете колко гора в ботевградския район се сече от 3-4-та крупни дървосекачи в града. Вижте какви месечни потребности имат и дали не са попривършили с разрешената им за сеч гора и не се нуждаят от стотици кубици нова сеч . Може пък това да се окаже ключа към разгадаването на "необяснимите" горски пожари. Още повече, че и в етрополския район наскоро имаше голям горски пожар - в местността Иванчовец. А там е обществена тайна и злите езици под сурдинка мълвят, че гората се сече от Ротманса. Незаконна сеч има и в Трудовец, Правец. Очевидно доста проблеми ще си имате с тези с бензиновите "цигулки".

Особено ме кефят двете комисии:
Стопанска политика и инвестиции:
….
Членове: ГЕРБ – Филип Филипов; ОББО - Петър Петров; ОББО – НИКОЛАЙ ВЕЛКОВ – ШОПА. Това е голямо попадение ,макар че Шопа повече разбира от транпорт и карате. Сигурно Н.Велков е спец и по инвестициите, иначе нямаше от шофьор да стане собственик на фирма за автопревоз.
Териториално развитие и екология:
Председател: ГДБОП - Илин Черняшки
Секретар: БСП – ИВАН РАЙЧИНОВ. Чиличеният комунист, лична кандидатура на ДъРъ Весела Златева, ще оправя живота в селата и между другото – екологията на населените места с изсечена гора. Пуснете Бръснара и Шайбето с моторните цигулки и само след 2-3 дни няма да имате грижа с екологията!А комунистът ще си мълчи, за да не му дойдат на гости Мечетата.

До к.6: Един простичък въпрос към теб и ръководството на ПО на БСП в общината: Номерът на БСП в общината беше 17. Отчитайки факта, че е възможна грешка с двойно задраскване на този номер – веднаж за партията, втори път – с пореден номер 17 в листата с общински съветници, вие предупредихте ли хората, голяма част от които са възрастни, да не допускат тази грешка – т.е. 17/17? Или подличко си замълчахте и в резултат попаднахте на голяма находка - възрастно, много възрастно лице , което влезе като съветник от БСП? И защо сте включили в своята листа такъв човек?! Ако наистина , както твърдят ближните му, той е „заслужил”, защо не го включихте като кандидат кмет? А той се оказа „не човек, а желязо”- не пуска поста си и заедно с докторицата и Коцев ще представлява партията … Заради тази ваша „хитрост” само от нашето семейство губите не един, а цели 3 гласа. Да се надяваме, че и сред другите симпатизанти резултатът ще бъде такъв. Накрая се съберете остатъците от разбитите авари – и в депото за отпадъци!

Мисля, че за този екзотичен случай има една поговорка: "Всяка жаба да си знае гьола" и едно допълнение "И всеки гьол да си знае жабите". В конкретния случай очевидно "жабата" не е попаднала в подходящия гьол. Има клуб на пенсионерите, в който се подвизава Зоя Василева. За възрастни хора е по-добре да посещават това заведение, ако разбира се си нямат работа, вместо да тичат на заседания на общинския съвет. А за това,че "гьолът" трябва да си подбира "жабите" за съответния пост вина носи ръководството на БСП в града. Не стига че общинските съветници на БСП за десетина години паднаха от 12 човека на трима вече 2 мандата, ами се подменят и тези, които трябва да водят партията напред. И то грубо, много грубо. Проверете какво мислят хората за този направо казано скандал. Гаранция, че на следващите избори гласовете за БСП ще паднат наполовина. А вие си защитавайте к.6, любимеца и любимците. Скоро , както е тръгнало, членовете на БСП с такава възраст като на посочения "другар", ламтящи за власт, ще бъдат показвани като живи експонати в Музея на революционното движение. Ама и него май че вече го няма.

Не, защото аз самият не съм млад. Имам определено мнение против начина, по който от БСП извадиха от състава на общинските съветници младите хора Якимов и д-р Горгачева, за да уредят 80-годишен човек, сбъркал Коцо Коцов с Ботьо Ботев. Не смятам,че човек,който си брои вече годинките, ще бъда полезен за общинския съвет , нито пък за града. Обратното: може би ще му се случва понякога, да не кажа често, да става обект на присмех. Времето на 60-70-годищните хора като активни обществени личности вече е отминало и да не се натягат за 400 лв/месец да стават за сеир. Мисля, и това не го казвам за първи път, че основните остриета от БСП в борбата срещу Г.Г. бяха тъкмо Якимов и Горгачева и за благодарност ръководството на БСП в града ги "шкартира". Груба дума, но точна за разправата с тях.