Вижте мобилна версия на Botevgrad.COM
Информация за потребителя - kaspurcho
Потребителско име:kaspurcho
Име:Господин каспърчо каспърчо
Статус:потребител / активен
Възраст:1 години
Регистриран на:16.10.15, 01:03 (преди 8 години)
Брой коментари в Новини:62
Последна промяна:02.11.15, 12:25 (преди 8 години)


Последните коментари в новини:


Как може ГЕРБ и Цанов да продължават с тези жалки напани, и интриги как не се засрами и той.Може ли такова падение бе Цанов??????

Как може ГЕРБ и Цанов да продължават с тези жалки напани, и интриги как не се засрами и той.Може ли такова падение бе Цанов??????

На Цанко Цанов в щаба се организира тази вечер да се разгърнат поредните позивни с лъжи и клевети, срещу Георгиев лично Цанов е измислил тази жалка простотия.

Напишете и за господин Павлин Марков как някога е лежал в затвора за престъпления и финансови измами,и как след това пиян прегази и уби човек на пика където му е шатрата.Но тогавашният му приятел Мишо Михайлов го покри и спаси.Как не ви е срам да се показвате бе,та този човек е убиец.

Не драскайте само лъжи,ами напишете тоз господин Павлин Марков как някога е лежал в затвора за престъпления и финансови измами,и как след това пиян прегази и уби човек на пика където му е шатрата.Но тогавашният му приятел Мишо Михайлов го покри и спаси.Как не ви е срам да се показвате бе,та този човек е убиец.