Вижте мобилна версия на Botevgrad.COM
Информация за потребителя - vanautu
Потребителско име:vanautu
Име:Госпожица Mara Minowa
Статус:потребител / активен
Възраст:37 години
Регистриран на:15.09.15, 15:17 (преди 5 години)
Брой коментари в Новини:277
Последна промяна:17.09.15, 22:04 (преди 5 години)


Последните коментари в новини:


Дали и двамата не са били Общински съветници,тогава.На пръв поглед,това е имот за повече от половин милион,та и отгоре.Наистина ли Тодор Христов е доставил гориво за толкова пари.И ако не.Защо съдия изпълнител не е продал сградите за реалната им стойност.
Тук определено има шашма,което личи и от бързата препродажба на трето лице.Или налице е класическа имотна измама,осъществена от Общински съветници.Чужд имот се продава с частен съдебен изпълнител и веднага се препродава.Класика.И срам за "избраниците"А защо не и съд и затвор?
Все отнякъде трябва да се започне.
P.S. Ако циганската имотна мафия,бе направила това,щеше да има 100 отзива.Явно сте свикнали с мошеничествата на Общинските велможи и ги смятате за нормални.

Не мога да повярвам,че някой е горил платки.За депонирането им има международна конвенция,строга почти колкото за съхраняването на ядрени отпадъци.
Германия.Най големия потребител на платки,има едно малко заводче в Нюрнберг и изнася производството навън.Те са в Китай,доскоро в Правец и в Русе.Най-големия търговец на платки-Зиги Щайнер,купи Русенския завод,именно поради забраната на ЕС.
Депонирането на платки става при специална технология,с гаранция 70 години.Най-добрия специалист,в тази област е Нoнчо Щирионов от Правец/не знам къде е сега/.
В заключение,местната управа може да изкара милиони в международен съд,ако действително фирма е горила платки.
Ако Общината има такива протоколи,съм готов да заведа дело с мои средства и от мое име/повярвайте,то значи нещо в тези среди/ в Европейски съд.Всички спечелени пари/а те ще бъдат много, са дарение на Общината.
И все не мога да повярвам,че е имало такъв престъпник.Пораженията върху хората и особено бременните жени са жестоки.

Предложението ми е сериозно и има прецедент.
Да се разпусне полицията!В този си вид.
Тя освен социални функции,да изхранва около 35 000 семейства,не върши никаква работа.
Няма да ви давам за пример Държавите от Латинска Америка,които създадоха милиции,като паралелни структури.
Преди 5 години в Грузия,Саакашвили/иначе про-американско мекере/,разпусна с декрет полицията.Повече от три месеца нямаше жив полицай и бе отчетен 28% спад на престъпността.После бяха изградени нови структури/три пъти по-малко/,но само от висшисти/поне бакалавър/и сега в тази,иначе размирна Държава,имат почти два пъти по-ниска престъпност от бившите държави в СССР.
Някой вероятно ще ми каже:Ама Америка,Ама Европа.Не сме нито Америка,нито Европа и никога няма да бъдем.Още повече,че в Америка,поне още три структури се борят с престъпността.

Приятно съм изненадан от представянето на Г-н Ценов в другия сайт/можеше да го направите и тук/ и му пожелавам успех.
А сега,само за него!Приятелю,дано осъзнаваш,че си в началото на пътя.Тогава няма как да не успееш.

vanautu, 23.01.2016, 01:30:04 (преди 5 години)
Интересно / Марая Кери се сгоди за милиардер
Много знам!И навсякъде съм ходил!Виж за скриването си прав.