Вижте мобилна версия на Botevgrad.COM
Информация за потребителя - vanautu
Потребителско име:vanautu
Име:Госпожица Mara Minowa
Статус:потребител / активен
Възраст:37 години
Регистриран на:15.09.15, 15:17 (преди 5 години)
Брой коментари в Новини:277
Последна промяна:17.09.15, 22:04 (преди 5 години)


Последните коментари в новини:


vanautu, 22.01.2016, 19:26:53 (преди 5 години)
Интересно / Марая Кери се сгоди за милиардер
#1.Дори не подозирате,колко грешите.
Марая Кери е може би единствената певица,която сама пише текста и музиката към песните си.Това лесно може да го проверите.Освен това притежава неподражаем глас.Омъжи се за Тони Мотола когато беше вече супер звезда,с три платинени албума.
В шоу-бизнеса в САЩ има един таван-самостоятелно шоу в Лас Вегас.Това носи по 1 милион долара на вечер.Там е тя,Селин Дион,а от 01 02 и Дженифър Лопес.Тогава спират с новите песни.Там съм гледал Том Джоунс, Хулио Иглесиас,Майкъл Болтън и Джеймс Браун.А Г-н Мотола си подбира "младо месце".Приписват му и Майли Спиърс.

От "одобренията",разбирам,че е тъпо да се дискутира с хора,от които 99.99% и не подозират,какво е бранд.То не винаги е марка кетчуп.
Посипвам си главата с пепел.Започвам да приемам определен "букет" вина и наистина ще бъда щастлив,ако успеете.Успех.
P.S. И драги млади приятели.Не всеки,който ви иронизира ви е враг.Аз се майтапя със себе си,когато се взема на сериозно.

Всъщност,защо не.Само,че като вземат един семестър "Маркетинг",при Г-жа Гайдарска и почват да си играят на "ролеви" игри.Аз пък ще си направя "клъстер"със съседа/от него пържолите,от мен виното/.

Извинявам се за реакцията си.Изтрих се.Но продължавам да се смея.
Изграждането на един "бранд" не е надписа.А години успехи.

Уважаеми "вярващ".Написал съм:"Подмяната на тръбите и в двата случай е необходимо,но недостатъчно условие".
Съгласен съм с Вас,че водния цикъл трябва да е приоритет на всеки Кмет.Но подмяната на тръбите също се извършва по национална програма,за която се кандидатства.Няма Община в България,която може да го извърши със собствени средства,освен кърпежи и новопостроени улици.