Вижте мобилна версия на Botevgrad.COM
Информация за потребителя - vanautu
Потребителско име:vanautu
Име:Госпожица Mara Minowa
Статус:потребител / активен
Възраст:37 години
Регистриран на:15.09.15, 15:17 (преди 5 години)
Брой коментари в Новини:277
Последна промяна:17.09.15, 22:04 (преди 5 години)


Последните коментари в новини:


Общо взето съм далеч от политиката.Но само на мен ли ми се струва,че ГЕРБ се опитва да подмени вота?
Та те не са дори втората политическа сила в Ботевград.

vanautu, 08.04.2016, 14:23:50 (преди 5 години)
Ботевград / Община Ботевград има здравен медиатор
Пишете минуси...
1969 година,когато напуснах града,в центъра бяха само Косто циганина и един Георги,който се ръкуваше с всеки.Бяха симпатична екзотика,приятели на целия град.Сега всеки трети е циганин.И понеже те се размножават по геометрична прогресия,след още 20 години ще са мнозинство.И ако следваме примера на САЩ,че на всеки заселил се Афро-Американец на улицата,напускат двама бели...Може би ще доживея да го видя...Двама бели,екзотика на фона мургави симпатяги.

vanautu, 08.04.2016, 10:38:00 (преди 5 години)
Ботевград / Община Ботевград има здравен медиатор
Честит празник на Ботевградските роми,по случай Световния ден на ромите.Да сте живи и здрави.И учете.Вие сте бъдещето на този град.

Хора.Погледнете колко е часа.Намирам се в далечен часови пояс,но гледам на таблета си какво правите.Ако мразите Иван или мен бих ви разбрал.Но се изненадвам,че проблем,който стресиращо ви касае,намира такова отрицание.В края на краищата, всеки получава заслуженото.От мен няма как да вземат! Мислех за вас.

Казионния хумор е забавен.Нищо лично bai blagoi.И аз се усмихнах,като те прочетох.Но като стане нещо лошо в града,постовете за перуки,къорави и домашни пудели,заканващи се на циганите стигат до 500.Сега за първи път от доста време се прави нещо смислено,реално/срещата с Министъра/.Опитват се да се решат крещящи проблеми,засягащи всички.И тишина.Не съм гласувал,но не мога да не кажа една добра дума за Иван.