Вижте мобилна версия на Botevgrad.COM
Информация за потребителя - vanautu
Потребителско име:vanautu
Име:Госпожица Mara Minowa
Статус:потребител / активен
Възраст:37 години
Регистриран на:15.09.15, 15:17 (преди 5 години)
Брой коментари в Новини:277
Последна промяна:17.09.15, 22:04 (преди 5 години)


Последните коментари в новини:


Преди да критикувате,замислете се хора/и най-вече аз/.Едно успешно поколение сме на предела и ни остана само да мърморим.И да искаме,не можем да помогнем.Последва ни едно загубено поколение,което сами "убихме" и празнина...
Града се нуждае от млади самосъздали се кадри,които ще грешат,но и ще вървят напред.Няма готови ръководители.
Трябва с толерантност,внимание и много любов да си ги отгледаме,ако искаме да имаме бъдеще.

Г-н АНТРАЦИД.
Ако приятелите на Иван са като Вас,въобще не му трябват врагове.

vanautu, 25.02.2016, 21:30:24 (преди 5 години)
Интересно / Слави Трифонов с концерт в Лондон
Всъщност залата се нарича "Трокси-490"/поне на Български/и е средно-голяма зала за Лондон.Намира се на "Commersiale Roud".Доста е популярна сред Българската диаспора.Тук са пели Лили Иванова,Васил Найденов,Силвия Кацарова и "звездите" на "Пайнер".Събира около 2500 човека,но когато има ММА боеве,местата се редуцират до 3500.
Не слушам Слави,но мисля,че може да напълни два пъти по-голяма зала.

За Лондончани е известна,като най -старата многофункционална зала.Тук е първата прожекция на "Кинг Конг" и работи като най голямата бинго зала в Англия.Тук са и първите концерти на Petula Klark и Cliff Richard

Уважаеми г-н Колев.В Ню Йорк се запознах с един евреин,Максим Коен,с баща Българин/от първите изселници/.Боготворящи България и познаващи историята ни.Дори от любов към България,баща му се беше записал в Израел,с името Цанко.
Завършил бе с отличие физика и правеше докторат по теология.Сприятелихме се.Мисля,че ми остана единствения истински приятел,през годините.
Той ми изказа най- интересната теория,обричаща двата ни народа.
И двата народа се мислим за Богопомазани,а сме обикновени хора.
И двата народа ни тресе черна завист.Те са предали Исуус,ние Левски.
И двата народа сме лицемерни.Говорим за добродетели,а публичните домове и казината са пълни с хора с "кипа",а политиците ни са най-крадливите в света.
И при двата народа,всяко поколение мисли,че света започва от него.Те си имат Моисей,водил народа 40 години през пустинята,за да забравят старото.Ние през 40 години си правим "Революция" и почваме отново.
И двата народа се опиваме от миналото,тревожим се как ще оцелее нацията,но нехаем за бъдещето.
А сме умни хора.И по стара прабългарска традиция,най-умните се бесят на най-високото дърво,за да са близко до Бог.Ние сме двата народа,висящи на върбата.

Уважаеми Мургаш,срамувам се,че изтъкнах факти от личния си живот.Направих го само за да не звучат думите ми голословно.Благодаря Ви.