Досегашният председател на Управителния съвет на ФК "Балкан" Ботевград Тихомир Нинов (на снимката) получи нов четиригодишен мандат. Това стана днес на редовното общо събрание на клуба, което се проведе в малкия салон на читалището.

Преизбрани бяха и петима от старото ръководство - освен Тихомир Нинов, това са още Семко Семков, Томо Томов, Марин Ралков и Новко Новков. На мястото на Георги Тихин и на направилия отвод Маргарит Иванов събранието избра брата на Мариян Христов - Христо Христов, и Иван Начев.

На събранието, което прие отчета на ръководството за периода 2005 - 2009 година,  присъства и кметът на община Ботевград Георги Георгиев. Бе дадена много добра оценка на мъжкия отбор, който зае пето място в Западната Б група,същата оченка получи и треньорският му щаб начело със Стоян Коцев. От клуба обаче признаха, че не се обръща достатъчно внимание на детско-юношеската школа, работата в която е занемарена.

След като бе преизбран, Тихомир Нинов съобщи, че новото ръководство ще обяви своите намерения за новия мандат и в частност за предстоящия сезон на 7 юли. Ден по-рано за започване на подготовка се събират играчите от мъжкия тим.