Тази вечер в Правец отборите на "Балкан" и "Ботев" Криводол изиграха зрелищен мач, който завърши наравно с шест отбелязани гола - 3-3. Автор и на трите попадения за намиращия се на подготовка в Правец тим на "Ботев" отбеляза Николай Владинов с прозвището Шаш.

Той вкара първото си попадение в 11-та минута, като преди това на три пъти негови съотборници излизаха на чисти ударни позиции.Подобно на контролата миналата седмица с "Калиакра" първите десет минути бяха трагични за "Балкан". "Зелените" обаче бързо стигнаха до равенство, след като в 16-та минута доста колебливата двойка централни защитници на криводолци сгреши, Иван Редовски подаде на Григор Стойчовски (на снимката), и халфът изпрати топката в мрежата от 7-8 метра.

"Балкан" поведе с 2-1 в 21-та минута с попадение на присъединилия се днес към тима Петър Златков след перфектен дълъг пас на Мариян Христов и груба грешка на един от централните бранители. В 30-та минута обаче сбъркаха и колегите им от "Балкан", оставили Владинов непокрит след остро центриране от фланга и той изравни за 2-2.

Криводолци поведоха  с 3-2 само в 53-та минута, като Шаш отново шашна своите съперници след бърза комбинация. Тогава двамата треньори започнаха да сменят един по един стартиралите като титуляри и мачът придоби друг вид. Влезлият като резерва за "Балкан" Димитър Георгиев - Шустера имаше отлична възможност да изравни в 72-та минута. Той бе изведен сам срещу вратаря, но би в тялото му. Десет минути по-късно Димчо Ръждев се откъсна сам и не сгреши, правейки 3-3. "Зелените" можеха да вкарат и четвърти гол след центриране от фаул, но защитникът Радко Мутафчийски от малкия пенал изкара топката над напречната греда.

През цели ямач пролича, че и двата тима се намират в началната фаза на подготовката. "Не ни представиха кой знае какъв футбол, но пък вкараха 6 гола", казаха след мача зрители по новите трибуни в Правец.