Манчестър Юнайтед разби Гуанджоу като китайски конструктор с 8:2 в последната си контролна среща от азиатското турне.
С гол и три асистенции се отличи Димитър Бербатов, който отбеляза второто попадение в 31-ата минута след центриране на Нани. Преди това Оуен откри в 24-ата минута отново след пас на португалския полузащиник.

Две минути след като вкара втория си гол в Азия, Бербатов асистира на Тошич, който нахлу в наказателното поле и насочи топката в далечния ъгъл на вратата със силен шут, за да отбележи за трети път в полза на Юнайтед.

Четвъртият гол на "червените дяволи" се превърна в истински шедьовър. Капитанът на българския национален отбор получи пас малко пред наказателното поле, който само с две докосвания повдигна топката и я прати зад гърба на защитниците в "зелено", където обаче изскочи Майкъл Оуен и с красив удар от въздуха я прати в мрежата.

В 49-ата минута Бербатов отново избухна, като пусна феноменален пас с пета на Нани, който реализира за 5:0. В 63-ата минута Райн Гигс направи резултата 6:0 с плътен удар от границата на наказателното поле. 20 минути преди края Бербатов бе заменен от Дарън Гибсън, а секунди по-късно Гигс отбеляза втория си гол в мача за 7:0 след пас на Рууни, който влезе на почивката на мястото на Оуен. Китайците успяха да върнат едно попадение, като след ъглов удар Хонгю с глава разстреля Бен Фостър. Последва нов гол на уелсецът, който оформи своя хеттрик в рамките на 26 минути. Легендата на Юнайтед се разписа, след като с изключително технично отиграване матира защитник на съперника и изчака вратаря да се хвърли. В самия край Гаунджоу стигна до втори гол, дело на Ото.