Новоизлюпеният вратар на националния отбор Николай Михайлов влезе в словесна престрелка с малцината зрители в сектор "Г" към "В". Подобно на останалите фенове на стадиона, и тези, които явно бяха привърженици на ЦСКА, не спираха да се подиграват с вратаря на Твенте при всеки аут или върната топка.

Към края на мача преди един аут, Ники дирекно им подвикна: Вие пък що свиркате, какво искате от мен? Явно отсреща не знаеха какво да му отговорят и замлъкнаха.

През първото полувреме Михайлов бе тероризиран от малцината фенове на Левски, които явно още не могат да му простят изпълненията срещу Вердер в Шампионската лига, които вкараха плейбоя в най-смешните футболни видеоклипове на "Евроспорт".

 Вратарят заяви,че няма представа с какво е предизвикал това отношение. "Това бе важна победа за нас по-младите играчи. Чувствам се спокоен след този двубой. Не искам да коментирам освиркванията към мен. Струва ми се, че всеки трябва да идва на стадиона за да подкрепя отбора. Нищо лошо не съм направил на феновете. Надявам се скоро да успея да им променя мнението за мен и ими пожелавам на всички да са живии здрави", заяви Михайлов.