Треньорите и на двата отбора се оплакват, че едва са сглобили групите за утрешната среща. Стоян Коцев съобщи днес, че тя е съставена от единствените останали здрави 18 играчи.

Мачът отново ще пропуснат трайно контузените Григор Стойчовски и Мариян Христов. Заради травми в нея не попаднаха Ради Зарев и Здравко Атанасов, Райко Влъчков е болен. Така че Кано ще разчита главно на онези футболисти, които изнесоха на плещите си нулевото равенство миналата събота при гостуването на Вихрен Сандански.

Допълнителен стимул за нашите е фактът, че в началото на седмицата те си получиха премиите за победата над Етър.


Въпреки ултиматума, който президентът на Марек Йордан Андреев постави на отбора за 4 победи в последните 4 есенни кръга, треньорът Анжело Кючуков не е оптимист.

Днес стана ясно, че Марек трудно ще събере група от 18 души. С проблеми са няколко играчи, сред които Ангел Крумов, Атанас Лазаров, Георги Везенков,Тодор Владимиров и Димитър Георгиев - Шустера, който в началото на сезона бе освободен именно от Балкан.
Въпреки тези проблеми обаче Кючуков каза, че познава добре почерка на Стоян Коцев и Марек идва в Ботевград да поднесе голяма изненада.


Съдийската тройка е от София с главен рефер Таско Тасков и помощници Веселин Мишев и Георги Тодоров.

Мачът от 13 кръг на Западната Б група е в събота, 14 ноември от 14.30 часа на стадион Христо Ботев.