„Очаквам много тежко гостуване в Ботевград. Не е тайна, че това е най-добре представящият се тим след Лукойл и Левски. От отборите, които имат горе-долу средна класа, те са най-добрите. Смятам, че добрата работа на Гошо Младенов миналата година и това, че преди това работи с Петър Клечков е повлияло. Изборът на местен треньор изключително много помага.

За Ботевград баскетболът е начин на живот. Хората милеят за отбора си. Имат един от най-добрите баскетболисти в първенството Данчо Бозов и публиката с най-сериозно баскетболно присъствие. Ние сме фаворит и имаме по-голям потенциал. Той ще бъде компенсиран от публиката. Убеден съм, че ще получим адекватно съдийство, каквото на този етап получаваме навсякъде. Българското първенство до момента не е объркано от съдиите, независимо, че някои съдии сега ще бъдат наказани.

Не фаворизирам съперника умишлено. Просто уважавам това, което се прави и когато фактите говорят и боговете мълчат. Със сигурност Клечков е възпитал в играчите манталитет на победители. Опитът ме е научил да се отнасям с респект към всички съперници.

 Ще бъде щастлив, ако изиграем последния мач за 2009-то година добре, защото независимо дали ще победим или не, това беше една много добра година за Левски. Левски оцеля, спечели Купата и година, в която Левски има повече победи от Лукойл. Конкретизирам фактите. Това са фактите и ще ги повтарям, като не им харесва, да отидат да играят в Русия”, коментира още Папазов. 
 
„Левски е отборът с най-голям потенциал в Лигата. Имаме шансове да станем първи в групата, но е важно да сме първи на 15-ти април. Титлата в Балканската лига ни е основна цел, защото смятаме, че тя е най-близко и лесно осъществима цел. За мен е приятна изненада, че бързо добихме облик. Отдавам го на класата на чужденците и пак казвам, че българите имат много висок морал, освен игровия си потенциал. Имаме добър колектив. Ще прибавим много добър чужденец. Павката Иванов е може би най-пренебрегваният състезател 1988-ма година. Огромното му желание и старание ще даде резултат във времето. Отдавна не е имало толкова грамотен играч в нашия тим като Фрейзър. Предлагаме му нов двегодишен договор, плюс тази половин година. Той ще се консултира със семейството си и после ще даде отговор. Искаме да продължим договорите и на тримата ни чужденци и това ще бъде първата ни задача след Нова година”, завърши Тити.