Старши треньорът на Левски - Константин Папазов бе изключително доволен от привличането на Чавдар Костов и Димитър Димитров. Тити коментира и липсата на американски баскетболисти в състава на "сините" този сезон. Ето какво каза той.

„Тази година голямата изненада може би е отсъствието на американец в Левски. В последните години всички водещи клубове разчитат на американци, а и ние в последните години имахме по двама, трима играчи в Левски. Този сезон решихме, че ще заложим на български баскетболисти и се опитахме да привлечем най-добрите наши играчи. С привличането на Чавдар Костов и Николай Върбанов вече имаме отбор, който ще се бори за титлата, но с българи. Имахме намерение да търсим баскетболист и на поста 3, но с добрата си игра в контролата с Арис-  Павел Иванов и Златин Георгиев ме убедиха, че не са необходими повече играчи“, коментира Папазов.

„Има и един голям негатив от отсъствието на американци – няма да мога да упражнявам английския ми, който и без това не е на високо ниво“, коментира Папазов.

„Той е много опитен и класен гард. Избирахме много внимателно играч за този пост, защото той до голяма степен определя обликът на отбора. Надявам се, че Маринович ще вдигне класата на Левски“, бяха думите на Папазов за новия гард Марко Маринович.

„Във всички отбори на подрастващите в Левски с общи усилия на всички се постигат много добри резултати, което дава гаранция в близко бъдеще ще може да попълваме представителния тим с нови и талантливи състезатели.“ не спести похвали за представянето на ДЮШ треньорът.