В този фестивал взеха участие представители на различни видеве бойни изкуства - от двете версии по таекуондо - ITF и WTF, Кунг Фу, MMI . Всички срещи се провеждаха на 4 татамита в една от залите на Националната спортна академия.


Ботевградският Таек Кион взе участие с четирима юноши и една девойка в дисциплините форма и спаринг, а техният треньор Борислав Витков бе съдия. Нашите  бойци се представиха много добре и извоюваха общо 9 медала - три златни, два сребърни и 4 бронзови.
При девойките Ирен Виткова стана първа на форма. Заради стара травма треньорът й не я пусна да участва в дисциплината спаринг, очаква се тя да се възстанови за предстоящия международен турнир в Благоевград.


Отлично се представи и Румен Георгиев. Той е  на годините за младша възраст, той игра при по-големите - старша възраст. И  въпреки това прегази конкуренцията си и стана победител в категория до 51 кг.


Със сребро на спаринг в категория до 45 кг и бронз на форма е Цветан Цветанов, като малко не му достигна да спечели първите места.
С два медала са и Светослав Душков и Цветан Георгиев. Светослав е с бронз на спаринг в категория до 63 кг и сребърен медал на форма. Цветан е с две бронзови отличия - на форма и спаринг.


В състезанието участва и друг възпитаник на Борислав Витков - Митко Христов, който в момента е студент в НСА. От тази година първокурсник в спортната академия - специалност таекуондо, е и медалистът от европейски първенства Иван Стамболийски.