Второ място отборно и общо 16 медала - 5 златни, 5 сребърни и 6 бронзови, спечелиха малките възпитаници на Борислав Витков от клуб Таек Кион на проведения в Перник традиционен турнир по таекуондо - версия ITF,  "Децата - приятели на полицията". Клубът от Ботевград взе участие с 12 състезатели от 9 до 12-годишна възраст.


С два златни медала е Габриел Витков - на спаринг до 30 кг и на форма. Той бе обявен и за най-техничен състезател на турнира. Със злато на форма и сребро на спаринг са Елена Илиева (47 кг) и Вяра Тошева (55 кг). Златен медал на спаринг (55 кг) и бронз на форма спечели Николай Петков, а Пламена Иванова е със злато на форма. С две сребърни отличия е Ирена Димитрова (40 кг), със сребро на форма е и Петър Иванов. Бронзови медали взеха Василена Василева, Виктор Миланов, Иван Иванов и Димитър Димитров.


Две седмици по-късно най-малките състезатели по таекуондо от Таек Кион се представиха отлично и в Севлиево. Турнирът бе за купата на Идеал Стандарт, а участващите в него деца бяха разделени в две възрастови групи - от 9 до 11 и от 11 до 13 години. В проявата взеха участие всички клубове, членове на БФТ.


Отборно възпитаниците на треньора Борислав Витков заеха третото място. Те спечелиха 4 златни отличия, 3 сребърни и 6 бронзови. Най-добре се представи Габриел Витков, който завоюва два златни медала - на форма и на спаринг в категория до 30 кг. Другите златни медалисти от Таек Кион са Петър Иванов и Елена Илиева на форма. Ръководството на клуба в лицето на старши треньора Борислав Витков изказва голяма благодарност за финансовата помощ на фирма Никс метал с управител Николай Петров, благодарение на която малките състезатели участваха в състезанието.