Българският ас на Тотнъм Димитър Бербатов за пореден път обяви за спекулации всички писания по свой трансфер в по-голям клуб. „Всеки човек вижда по различен начин тези неща - славата, главозамайването. Аз знам кое е най-добро за мен, старая се да се придържам към него и така е добре. Става абсурдно. Омръзна ми да си гледам името във вестниците. Ако мога, щях да направя така, че да не се появявам. Прекалява се с тези спекулации около моето име. Аз не мисля, че струвам толкова много пари", заяви Бербатов в интервю за Нова ТВ.

„Едни смятат, други пресмятат, трети си играят играта - като мен. За момента съм щастлив, ще видим как ще се развият нещата. Можеш да печелиш титли и отличия с всеки отбор, и с Тотнъм мога да печеля," категоричен бе Бербо.

За отношенията си със своя мениджър и многото изказвания, които Емил Данчев направи, Митко коментира: „Емил Данчев е мой личен мениджър и е оторизиран да говори от мое име. Той ми помогна, продължава да ми помага. Ние работим не само като агент и футболист, на първо време сме приятели".

„Аз не съм човекът-отбор и никога няма да бъда, трябва да си върша работата и да вкарвам голове. Работим върху грешките си на тренировки и мисля, че Хуанде Рамос е човекът, който може да промени нещата. Той е много добър като човек, като специалист, вижда детайли, които за другите хора остават скрити. Всички в отбора ме подкрепят", сподели Бербо впечатленията си от хода на Тотнъм под ръководството на Рамос.