Списъкът на 10-тимата участници в "БГ Евровизия" бавно започва да се запълва, като вече са ясни двама от тях - Поли Генова и група Б.Т.Р, пише "Всеки ден". Засега те са потвърдили пред БНТ желанието си да се включат в конкурса.

Бившият вокалист на група "Те"- Любо също е бил сред предложените, но е отказал поканата. Певецът е изпратил писмо до организаторите, в което е благодарил за честта да е сред 10-имата, но смята, че "това не е само лична отговорност, а преди всичко обществена и поради кратките срокове не може да изкара такава продукция, която да отговаря на формата на конкурса". Любо пожелава и успех на всички участници.

Именно кратките срокове са една от причините Поли Генова да приеме поканата, защото това я амбицирало дори повече.

Поли Генова неуморно се пробва в конкурса през 2009 и 2010година, като дори спретна скандал при избора на Красимир Аврамов. Той пък отново мечтае за „Евровизия", но знае, че няма да го изберат. Затова пък иска да подари песен.

Рок бандата Б.Т.Р. също ще трябва да подготви три парчета и да ги представи на 2 февруари, а след това всички избрани песни ще бъдат пускани в национален ефир за около две седмици.

Финалът ще е на голям концерт в зала 1 на НДК, където публика плюс жури ще определят и българския представител на "Евровизия" 2011.