За трета поредна година ще се проведе конкурсът "Нощта на сексбомбите". Горещата нощ ще събере сексепилни дами, привлекателни господа и журналисти в клуб "БИАД" на 9 февруари, когато ще бъдат раздадени награди в 9 категории (за "Сексбомба на годината", "Сексимвол на годината", "Най-секси блондинка", "Най-секси двойка", "Най-секси водеща", "Най-секси бизнесдама", "Най-секси модел", "Най-секси гаф" и "Най-секси тройка").

Тази година една от най-коментираните категории бе тази за "Най-секси двойка". Сред номинираните, които предизвикаха доста дебати в медиите и по различни форуми, са Красимир Георгиев, добил популярност като Красьо Черния и неговата половинка фолкпевицата Магда.

Всъщност шумът около тях бе предизвикан предимно от скандалите, които се завихриха покрай Краси миналата година, когато той бе на път да взриви съдебната система. Тогава плевенчанинът бе обвинен в лъжесвидетелстване. Пред Софийската градска прокуратура Красимир Георгиев съзнателно е потвърдил неистина, твърдейки, че няма познанства с лица от съдебната система и не познава магистрати, а в действителност е познавал такива и е контактувал с тях. Заради познанствата си с магистрати Краси доби популярност в медиите.

Освен Краси тази година в номинациите за "Най-секси двойка" присъства и друг "криминален" елемент - културистът Димитър Димитров (в комплект с половинката си Биляна Йотовска).

Митко е двукратен световен шампион по културизъм и печели титли с лекота. В миналото си обаче той се е препитавал не от спорт, а от охранителна дейност. Самият той не крие факта, че  е бил персонална охрана на Георги Илиев и Мето Илиенски.

Останалите номинирани за "Най-секси двойка" са Надя и Коцето, Галена и Георги Георгиеви, Деян Донков и Кристина Милева.