Общинският съвет - Етрополе ще проведе на 19.04.2011 г., вторник, от 16.00 ч., в малкия салон на читалище „Тодор Пеев", 5 -то за 2011 г. редовно заседание при следния дневен ред:
1.Предложение относно приемане на Наредба № 22 за действия при бедствия, аварии и катастрофи. 
2.Предложение относно изменение и допълнение на Наредба № 5 за реда за придобиване, управление и разпореждане с общинско имущество. 
3.Предложение относно приемане на Правилник за дейността на обществена трапезария, гр. Етрополе. 
4.Предложение относно актуализация на Годишната програма за управление и разпореждане с имотите - общинска собственост в Община Етрополе през 2011 г. 
5.Предложение относно създаване на доброволни формирования за гасене на горски пожари по реда на Закона за защита при бедствия. 
6.Предложение относно приемане на Програма за овладяване на популацията на безстопанствените кучета в община Етрополе за периода 2011-2013 г. 
7.Предложение относно създаване на Неправителствена организация /НПО/ между „Елаците Мед" АД и Община Етрополе - „Център за устойчиво икономическо развитие на Етрополе". 
8.Предложение относно кандидатстване за безвъзмездно финансиране по линия на предоставена от правителството на Япония помощ за икономическо и социално развитие на Република България. 
9.Предложение относно организиране и провеждане на конкурс за възлагане на обществен превоз на пътници с автобуси по линиите и курсовете от Транспортната схема на община Етрополе и между областните автобусни линии от квотата на републиканската транспортна схема; утвърждаване критерии и начин за оценка и класиране на кандидатите участници в конкурса, както и определяне състава на комисията за провеждане на конкурса и оценка на постъпилите предложения. 
10.Предложение относно придобиване на собственост върху идеална част от вилна сграда, построена в кв. 47, Бойковец. 
11.Предложение относно отдаване под наем на недвижим имот - публична общинска собственост за поставяне на павилион за търговска дейност - кв. 105, Етрополе 
12.Отмяна на Решение № 33 от 21.02.2011 г., протокол № 3 и прекратяване на съсобственост върху недвижим имот, кв. 17, Етрополе. 
13.Предложение относно прекратяване на съсобственост върху недвижим имот, кв. 34, Бойковец. 
14.Предложение относно прекратяване на съсобственост върху недвижим имот, кв. 17, Лъга. 
15.Предложение относно прекратяване на съсобственост върху недвижим имот, кв. 19, Рибарица.
16.Предложение относно предоставяне на великденски добавки на пенсионери с пенсии до 200 лв., жители на община Етрополе. 
17.Предложение относно одобряване на командировки.   
Заседанието е открито за посещение на граждани.