Сватбата ще бъде напролет – признава пред vesti.bg актьорът. Те са двойка с Миряна Георгиева  повече от година. преди да се запознае с Ивайло Миряна работеше като координатор на проекта “Къщата на Джошуа” в Скравена.

Фенките на звездата от сериала "Под прикритие" Ивайло Захариев имат сериозен повод за сълзи. Напролет ще подпишем с любимата ми Миряна, призна Ивайло пред Vesti.bg.

"Не бързаме още с подробностите, но почти сме решили да бъде някъде извън София. Искаме да е като празник не само за нас, но и за близките ни. Мислим как да се случи. Имаме един приятел, който е доста вещ в тези неща - Влади Балевски - сватбен фотограф, който се оказа, че може да изпълнява ролята и на сватбен агент", разказа Ивайло.

"Под прикритие" е телевизионният дебют за 27-годишния актьор. Ивайло играе Мартин - момче от краен софийски квартал, който става първият полицай под прикритие в България.

"Не съм искал да оставям театъра настрана и да се занимавам само с кино, но в момента е такъв период от живота ми, в който първо е киното, после телевизията, след това театърът. Но догодина ще има нещо театрално, в което ще мога да бъда видян", каза Ивайло, като за момента пази подробностите в тайна.