Ивайло Захариев се бракува пред 120 свидетели. Звездата от "Под прикритие" се врече на любимата си Миряна в градината на хотел "Експо". Очевидци на клетвите бяха колегите на Ивайло от сериала на БНТ. Официално изтупани се явиха Ирена Милянкова, Захари Бахаров, Мариан Вълев, Христо Мутафчиев, Венци Янков. Двама баскетболни национали пък представиха спортния елит. Сред тях е Иван Лилов, бъдещият баджанак на Ивайло. Юнакът е сърдечната половинка на Йоана, сестрата на Миряна, а сватбата им е планирана за догодина. Кумове бяха приятелското семейство Иво и Цветелина Орешкови.
Церемонията се проведе по протестантската традиция, ритуалът беше воден от пастор Калоян Курдоманов. Бащата на Миряна предаде дъщеря си пред олтара. Тя блестеше в романтична рокля от лен, шифон и дантела. Дизайнерът Евгени Петков, с когото са приятели от деца, я е измайсторил специално за нея. Три шаферки в светли цветове пък следваха булка. За да се спази обичаят Миряна да е с нещо старо, майката на Ивайло подари на снаха си златна монета от 1817 г., която беше пришита към роклята.
Първият сватбен танц бе микс от любими на двойката парчета. Те получиха специален подарък за рязане на торта, който веднага влезе в употреба.
Изненадата за младоженците бе късометражен филм, направен по идея на Влади Балевски и режисьор Ваня Гуленова от "Волк вижън". В екшън комедията Ивайло и Миряна са представени като бандити, които обират магазини и бягат от полицията дни преди сватбата си.
Екзотичната Малта е в плановете на младото семейство за медения му месец.
Социалната им ангажираност, която ги и събра, не липсваше от контекста на сватбата. Още в поканите двойката помоли гостите си вместо армагани и цветя, да приготвят плик с пари, които пък отиват в подкрепа на младежи, напуснали домове за деца. Младоженците са лично обвързани с каузата, тъй като Миряна е мениджър комуникации във Фондацията за социална промяна и включване. Новоизлюпените съпрузи пък поднесоха на гостите ръчно изработени сапунчета от работилницата към "Дом възможност".