Заради невърнати кредити към  Банка Пиреос  частен съдебен изпълнител е обявил за публична продажба три имота в община Ботевград.
Една четвърт идеална част от апартамент на булевард „България”13  и една четвърт от административна сграда, собственост на Ивон Николова се продават до 13 септември т.г.. Началната цена на имотите са съответно 10 050 лв и 1300 лева.
Нова публична продан е обявена и за терен, собственост на фирма „Доби Билд”. Той се намира на булевард „Цар Освободител” е с площ от 2039 кв.м. Началната цена е 86 400 лева, а крайният срок за наддаването е 31 август.
Най-скъп е обявеният за публична продан имот в Скравена. Той е с обща площ от 5 974 кв.м и е предназначен за производствена и складова дейност с дървен материал. Началната му продажна цена е 201 000 лева.
Заради дълг към Уникредит Булбанк частен съдебен изпълнител е обявил за продажба апратамент в блок „Незабравка” в Ботевград. Той е с площ 53 кв.м, а началната цена е 40 800 лева. Имотът е собственост на Стефчо и Веселка Андрееви. Офертите на кандидат-купувачите ще бъдат отворени на 31 август в Районния съд.