Баскетболист от националния отбор е поискал 10 000 лева заплата, за да заиграе в Левски. Това каза треньорът Тити Папазов след контролата между Левски и Лукойл Академик, завършила с успех на сините  с 82-70. Наставникът на Левски обаче спести името му.

След контролата той отново отказа да го назове и признанието остана да виси във въздуха. "Не, аз съм коректен и няма да кажа кой е. Само ще кажа, че националният отбор няма как да върви нагоре без в него да няма нито един баскетболист на Левски."

Според наставника на "Левски" наглостта на играчите била огромна. Той смята, че основният проблем е в отношението на състезателите.
"Всички са виновни, само играчите - не. Позор е най-малкото, което може да се каже за мача с Люксембург. Играчите трябва да помагат на България, защото тя помага на тях", убеден е бившият национален треньор.

Тити призна, че няма да се кандидатира за овакантения от Росен Барчовски пост, но е готов да бъде в щаба. От федерацията ще обявят конкурс за мъжкия и женския отбор.