Черната мамба Златка Димитрова опроверга информацията, че има договор с модната агенция FH1, която бе разобличена в лансирането на проститутска мрежа.

Пред "Горещо" бургазлийката обясни, че подписан контракт с тази агенция няма. "Имам контакт с букерите им и ако те ми намерят моден ангажимент и условията ме устройват, те си получавт процента, а аз поемам работата. Нямам договор с нито една агенция у нас", заяви Злати.

"И аз чух, че Багата е ударил Орлин, но не съм го видяла с очите си. Наистина Орлин излезе от Къщата след това", разкри пред Венета Райкова брюнетката. "Тогава всички съквартиранти се скриха като мишки, защото ги беше страх от Благой", поясни още Златка.

Г-ца Димитрова сподели, че в момента е заедно с приятеля си Миро, с който слуховете ги разделяха след напускането й на "ВИП Брадър". Двамата дори живеят заедно, разкри плеймейтката. След края на риалитито са се срещнали и изяснили, като решили, че искат да са заедно. По повод коментарите, че е разделила Миро със съпругата му, на която току що им се родило дете Златка категорично заяви: "Ще кажа само, че проблемите в брака му са от преди да се запознаем. Детето му е 9-годишно, така че не съм провалила нищо", обясни искрено Димитрова. Тя разкри, че на първата им среща, която била случайно във фризьорски салон, той направил жест като й платил фризурата.