Мъжкият отбор на Етрополе по волейбол постигна една изключителна победа срещу отбора на Ботев Враца с 3:0 гейма,  в отделните части на 16, 20, 21.
Етрополци бяха пълни господари на игрището и нито за миг не оставиха съмнение в своето превъзходство. В редиците на домакините се завърна разпределителят на отбора и това си каза думата за изключителната победа.
Момчетата от Етрополе в състав Ваньо Василев и Румен Павлов - посрещачи, Мирослав Георгиев и Слави Петров - центрове, Димитър Димитров - диагонал, Деян Рачев - разпределител и либерата на отбора Тихомир Димитров и Стоян Стаменов изиграха най-добрия си мач при мъжете от началото на сезона. Ако бяха показали тази игра и в останалите срещи едва ли би имало състав от групата, който да  може да ги победи. Вярно е, че  не може във всяка среща да си на сто процента, още повече че половината от състава са и гръбнака на юношеската гарнитура.
С тази победа завършва и есенния полусезон, като надпреварата ще бъде подновена в средата на месец февруари.
В останалите срещи от групата  Белоградчик победи Козлодуй с 3:1 гейма. Със същия резултат Севлиево се наложи над Горна Малина.
Водач в групата продължава да бъде отбора на Раковски-Севлиево.
Автор: vasilvolley