Бившият депутат Емил Димитров вече е персона нон грата в ГЕРБ. Причина за това е интервюто, което бизнесменът даде за Канал 3, където той за пореден път атакува Цветан Цветанов и Искра Фидосова.


"Още през октомври казах на премиера Борисов, че ако Фидосова и Цветанов продължават да взимат важните решения в ГЕРБ, аз ще напусна", обяви Димитров пред Канал 3. След това изненадващо заяви, че в момента е обект на активно мероприятие и е заминал за чужбина, без да каже на никого, за да спаси живота на децата си и да ги предпази от отвличане.


ПИК разбра от свои източници, че причината Емил Димитров да не попадне в предизборните листи на ГЕРБ е Цветан Цветанов. Силовият вицепремиер ревнувал от близостта, която Димитров си създал с Бойко Борисов.


"Цветанов изгаря всеки, който се приближи до Бойко. По същата схема бяха отстреляни д-р Лъчезар Иванов-Лъчо Мозъка, Мирослав Найденов и Симеон Дянков", заяви пред ПИК една от знаковите фигури в ГЕРБ. За да унижат допълнително Димитров, от партията на Борисов дори не го поканили на конференцията си в неделя. /pik.bg