В големия салон на НЧ „Тодор Пеев-1871” Етрополе снощи Коалиция за България представи част от листата си на Софийска област за предстоящите парламентарни избори.
Кирил Добрев, Катя Симеонова, Анна Тодорова, Георги Бояджиев  и нашият съгражданин Владимир Александров се представиха на етрополските избиратели.
Без предизборни клишета и лозунги, по човешки и от душа те изказаха своите виждания за бъдещето на сраната ни при победа на Коалиция за България на изборите.
Все така емоционално, но много по-различно от предишните изказвания беше това на Владимир Александров. След изповедта му като пред свои хора, той получи аплодисментите на своите съграждани. През цялото време до него на сцената беше неговият син, в чието бъдеще младият човек тръгва на предизборна борба. Той е шести в листата на Коалицията в 26 МИР и с много добри шансове за влизането му в парламента. 
С аплодисменти и много сърдечно беше посрещнат и специалният гост на мероприятието - Георги Първанов.
„Идвал съм по различни поводи в Етрополе. Днес съм тук, за да подкрепя тези хора за предстоящите избори – каза в словото си Георги Първанов. – Особено добри са шансовете за вашия съгражданин Владимир Александров.”
Вечерта започна с изпълнение на пернишките танцьори, които се явиха с много силна постановка от народни танци. Заключителното им изпълнение беше изпратено със ставане на крака и с аплодисменти от публиката.
Близо час чаровната певица Румяна Попова се представи пред етрополската публика с широка палитра от народни песни от целия фолклорен спектър на страната ни.  


Водещи на вечерта бяха Георги Билев и Цветана Спасова.