"Искам да благодаря на президента г-н Златев за оказаната възможност. Това ми беше последният мач като старши треньор. Искам да благодаря на всички помощници - Миро Ралчев, Жоро Давидов, Иван Коцев. Да благодаря на всичките момчета, на целия отбор, които бяха прекрасни. Двата тима бяха равностойни, а накрая може би имахме и малко шанс. Ние обаче имаме шампионски дух и сме победители.


Това беше най-интересното първенство. Имаше изявени фаворити, но вече се появиха и други отбори. Искам тук да изтъкна Левски, Балкан и Рилски спортист. Рилски в последните мачове играха прекрасно и те заслужаваха нещо повече.


Още веднъж искам да благодаря на г-н Златев. Това ми беше мечта. Аз винаги си виждах бъдещето като треньор и сега сбъднах мечтата си. Оттук нататък друго. Категорично е, не мога да съвместявам всички длъжности.


Не сме мислели за нов треньор. Поздравявам президента за титлата и чакам да се върне в България и да обсъдим този въпрос.


Винаги съм казвал, че срещу нас като десеткратен шампион на България всички чакат някаква изненада. Нормално е. Отборите са равни, но ние имаме този манталитет.


Нищо не мога да кажа преди да си дойде президента. До вчера губехме титлата, сега дайте малко да се порадваме на нея."