Ако все още някой вярва, че вратарят на националния ни отбор Ники Михайлов е нещастно самотен след раздялата си с Алисия, то е дълбоко заблуден. Мамин Ники не само, че не е нещастен, но никога не се е разделял с фолкаджийката.


В началото на лятото двамата официално заявиха, че са сложили край на връзката си, но според запознати влюбените стигнали до тази крайна стъпка, за да отвлекат медийното внимание от себе си, което започнало много да им пречи.


Папараците обаче успяха да ги издебнат месец "след раздялата им" как се наслаждават заедно на морето и слънцето в курорта Лозенец. Вчера Ники за пореден път се издаде, че Алисия все още е част от живота му.


Той публикува в профила си във Фейсбук снимка със сина на певицата - Валери. Кадърът е правен през уикенда по време на почивката на, уж скараните, Ники и Алисия.


Футболистът е в прегръдките на сина на неговият предшественик в леглото на певицата - Валери Божинов и двамата изглеждат щастливи, вдигнали пръсти в знака на победата.


"Кой е по-готин?!?", е написал под кадъра Михайлов.


Дори и Божинов няма такава снимка със сина си. За негово нещастие Валерко се вижда по-често с Ники и нищо чудно да е започнал да го възприема и като свой баща./