„Докоснати мигове” – така Володя Казаков е озаглавил поредната си самосотятелна изложба. Тя съдържа 80 живописни и акварелни платна, фротажи и рисунки.
Официалното откриване ще се състои утре /18 декември/ от 17.30 часа в хотел „Ботевград”. Изложбата ще бъде на разположение на жителите и гостите на града до Коледа.
 „Творбите в „Докоснати мигове” са вдъхновени от различни събития в моя живот през изминалата година. Ще се радвам хората да усетят емоцията, която съм вложил в тях, каза Володя Казаков пред наш репортер. –Каня на изложбата и всички приятели, които се събраха на 8 ноември да снимат ротондата, но не можаха, защото тя не бе осветена по разбираеми причини”, пошегува се той. 
Да припомним, че Володя Казаков навърши 60 години през настоящата година. През 2013 год. той стана носител на наградата за живопис от националната изложба „Земята на Ботев”, която се организира всяка година във Враца.
Володя Казаков оглавява местната структура на СБХ в Ботевград. Той е член на Международната асоциация за пластични изкуства АИАП (ЮНЕСКО).