Ноа Далман от Балкан е най-полезният баскетболист на 11-ия кръг в ТЕСИ НБЛ в класацията на BGbasket.com. Той стана MVP за втори път през сезона, след като в последния кръг за календарната 2013 година записа 26 точки и 11 борби, които му донесоха коефициент от 32.


Втори в класацията с коефициент 31, постигнат чрез 27 точки, 7 борби и 6 асистенции, е Лайънъл Чалмърс от Левски.


Божидар Аврамов от Лукойл Академик заема третата позиция с 27 точки, 6 асистенции и 5 борби, а полезността му в кръга е 30.


Четвъртото място е за Симеон Илиев от Черно море Порт Варна, който със своите 17 точки, 10 борби и 5 асистенции записа коефициент на полезност от 22 пункта в кръга. 


Двама баскетболисти поделят последната позиция в Топ 5 на кръга с равен коефициент от 21 – Иван Лилов от Балкан с 23 точки, 10 борби и 5 асистенции и Асен Великов от Черно море Порт Варна с 13 точки, 5 асистенции и по 4 борби и отнети топки.


Най-добър шести играч на кръга е Николай Стоянов от Черно море Порт Варна с 13 точки, 6 борби и 4 отнети топки. Тези показатели му донесоха и коефициент 20.


Най-добри реализатори на кръга са Лайънъл Чалмърс и Божидар Аврамов с по 27 точки, следвани от най-полезния Ноа Далман с 26.


Далман е първи по борби заедно с Александър Янев от Лукойл Академик с по 11, а по 10 овладяха Шон Барнет от Рилски спортист, Симеон Илиев и Павел Маринов от Балкан.


Лидер по асистенции с 8 е Деян Карамфилов от Берое. Трима баскетболисти са след него по този показател с по 6 – Божидар Аврамов, Уил Уокър от Рилски спортист и Лайънъл Чалмърс.


Най-много топки – по 4 отнеха съотборниците в Черно море Асен Великов и Николай Стоянов, а лидери по блокове с по 2 са друг представител на варненския тим – Александър Андреевич и Тодор Тодоров от Черноморец.